Disclaimer

Artikel 16.2 – Disclaimer
E-mail disclaimer:
De informatie (inclusief gegevensbestanden) verzonden in een e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Indien u een e-mailbericht ten onrechte ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken maar de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren en het daarna te verwijderen. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de in de e-mail ontvangen informatie aan derden is niet toegestaan. GeenParfum.nl staat niet in voor de juiste overbrenging van een verzonden e-mail, noch voor de tijdige ontvangst daarvan. GeenParfum.nl aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze e-mail of bijlagen, of voor de gevolgen van eventuele acties die worden ondernomen op basis van de verstrekte informatie, tenzij die informatie vervolgens schriftelijk wordt bevestigd. Waarschuwing: Hoewel GeenParfum.nl alle redelijke maatregelen hebben genomen om ervoor te zorgen dat er geen virussen aanwezig zijn in deze e-mail of bijlagen, kan GeenParfum.nl geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van deze e-mail of bijlagen.
 
Website disclaimer:
De getoonde informatie op de websites van GeenParfum.nl  worden met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Geen Parfum verstrekt door middel van deze website louter informatie over de producten die door Geen Parfum worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
 
GeenParfum.nl aanvaard  geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Geen Parfum aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Geen Parfum opgenomen informatie en tarieven. Hoewel Geen Parfum alles in het werk zal stellen om misbruik te voorkomen, is Geen Parfum niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden. Verwijzingen naar sites die niet door Geen Parfum worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Geen Parfum uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Geen Parfum worden onderhouden wordt afgewezen.
 
De Webshop van Geen Parfum (GeenParfum.nl) wordt beheerd door: Roelie Coenen, eigenaresse
 
Handelsnaam: Geen Parfum  
www.geenparfum.nl  (Aangesloten bij: Stichting Webwinkel Keur)
 
Van bovenstaande tekst is het Nederlands recht van toepassing.
 
 
Laatste aanpassing 03-11-2017
De waardering van geenparfum.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 135 reviews.