Onze oudste hebben we hem op een gegeven moment laten helpen aan zijn neusamandels. Hij heeft toen gelijk buisjes gekregen en ik moet zeggen dat zijn verkoudheid aardig minder is. Het is nog steeds aanwezig, maar in veel mindere mate. De operatie kostte wel 10 jaar van mijn leven en de eerste 3 maanden waren vreselijk voor hem. Hij bleef ziek en zijn oren bleven ontstoken. Dus de keus zal ik niet snel meer maken, als er ook een andere manier is!

Onze jongste jongen heeft ook veel te maken met verkoudheid. Vooral als hij tanden of kiezen krijgt steekt dit weer op. Ik blijf het zielig vinden.. Als ik zijn neusje wil afvegen, begint hij al te huilen. Op zijn neusje zitten schrale plekken van het vegen. Toen hij baby was gebruikte ik dat onding van de Kruidvat. Je moet er in knijpen en in de neus stoppen en dan loslaten.. Nou voordat ik die neuszuiger in zijn neusje had, was het lucht er al uit.

De Baby- Vac

Totdat ik via Meindert Kramer in contact kwam met een prachtig product! De neusreiniger! In eerste instantie zei ik: “IEUW!” Een neuszuiger die die met behulp van de stofzuiger het neusje leeghaalt. Ik moet er niet aan denken! Maar Meindert verzekerde me dat het goed zou werken. En ik moet zeggen.. Ik wil hem niet meer kwijt! Dit product moet zeker in een kraampakket voor kersverse ouders. Waarom heb ik deze nooit eerder gezien

3 delen die je in elkaar kunt zetten.

beste baby neuszuiger

beste baby neuszuiger