Dagcrème van Dermolin: Aanrader & goed begin van de dag.

Dermolin is een supercrème om de dag mee te beginnen. Ik zal vertellen waarom. Het eerste voordeel zit al in de verpakking verstopt. Het is namelijk een pompverpakking. Wat ontzettend handig is met doseren van je crème. Zo weet je al snel hoe groot je pompje precies moet zijn om voldoende crème te hebben. Geen gesmeer meer met restjes crème terug in het potje. Of teveel crème aan je handen.

De crème is licht, maar heeft wel een goede dikte met volume genoeg om aantal keren over je gezicht mee te kunnen strijken. Het is soepel smeerbaar, trekt makkelijk in en laat geen vette glans achter. FIJN!

De mooiste eigenschap is natuurlijk dat het geen toegevoegde geur heeft. Ik hoef niet vanuit medische overweging parfumvrije producten te gebruiken. Maar vind het wel heerlijk. Het is een mooie basis, geurloos. Zo kan ik zelf kiezen of ik geur wil dragen en welke geur dat dan zal zijn. Zonder dat het verstoord wordt door allerlei toegevoegde geurtjes van mijn verzorginsprodukten.

Na al de bovenstaande voordelen, is het grootste voordeel ook nog eens dat het prima betaalbaar is voor zo’n fijne crème. Lekker hé, voordelig met veel voordelen dus.

Roos Post

De waardering van geenparfum.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 138 reviews.