Afgelopen vrijdag 25 januari werd ik gebeld door Omroep Flevoland of ik op maandag 28 januari om 15.00 uur mijn verhaal wilde komen vertellen over hoe en waarom ik de webshop Geen Parfum ben begonnen. In eerste instantie zei ik gelijk ja en vond ik het heel leuk, maar naarmate de tijd verstreek en de uitzending steeds dichterbij kwam werd ik steeds nerveuzer en dacht ik waar ben ik aan begonnen.  Wat zullen ze vragen? Hoe kom ik over op de radio en tv? Is mijn Nederlandse uitspraak wel duidelijk? (omdat ik een Urker accent heb)

Maar ik had A gezegd en dan moet je ook B zeggen, dus al mijn moed bij elkaar gepakt en op weg naar Lelystad naar Omroep Flevoland. Daar aangekomen werden wij(mijn moeder en dochter waren mee gegaan om mij te steunen) ontvangen door de receptionist en kregen we eerst koffie. Om 15.05 uur werd ik opgehaald door een van de presentatoren en werd ik naar mijn plek geleid. Toen ik eenmaal zat dacht ik, “Roelie, nu kun je niet meer terug dus laat het maar over je heen komen”, en vielen de zenuwen van mij af.

Ik heb mijn verhaal kunnen doen en ben toch stiekem wel trots dat ik dit heb mogen meemaken, en ik heb al vele leuke reacties gehad van luisteraars.

Zie link voor de uitzending van mijn eerste live ervaring op Radio en TV.

Omroep Flevoland

De waardering van geenparfum.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 136 reviews.