Haarzeep

Mijn naam is Roelie, getrouwd met Evert en moeder van vier kinderen .

Kinderen krijgen ging niet vanzelf, er waren vele hormoon behandelingen voor nodig. Nu denk je misschien wat heeft dit met haarzeep te maken, dat zal ik uitleggen.

Mijn haar is mijn zwakke plek en door dat langdurige hormoon traject was ik bijna kaal en heel onzeker geworden. Ik heb vele verschillende producten geprobeerd, maar niets hielp. Nu heb ik gelukkig en hele goede vriendin (die ook mijn kapster is) en ondanks dat mijn haar heel erg dun was, lukte het elke keer wel weer om het goed in model te brengen. Nu veertien jaar geleden heb ik mijn haar laten laseren en dat heeft een groot verschil gemaakt in hoe mijn haar nu is en was mijn onzekerheid en heel stuk minder geworden.

Mijn man is vijf jaar geleden ziek geworden dat was en is heel zwaar en intensief en heeft gevolgen voor mijn haar. Mijn haar begon weer uit te vallen en mijn onzekerheid kwam weer terug, totdat ik een stukje over haarzeep las, en dacht “baat het niet dan schaadt het niet”.

Ik gebruik nu ongeveer drie maanden de 3 in 1 wasnootzeep van Nuts of Nature en het resultaat mag er zijn. Ik krijg veel complimenten over mijn haar zoals: “wat zit je haar mooi”, “wat glanst het “ en “je haar lijkt wel voller”, je begrijpt dat ik daar heel blij van wordt. In het begin moest ik er erg aan wennen om een zeep te gebruiken voor mijn haar. Het heeft ook wel en week of zes geduurd voordat mijn haar en hoofdhuid er aan gewend was en mijn haar niet meer uitviel. Mijn haar voelde erg touwerig en stug aan, maar mijn  vriendin (kapster) heeft mij steeds goede adviezen gegeven.

Het resultaat mag er zijn, mijn haar is voller, heeft meer volume, glanst en valt niet meer uit, tevens heb ik geen last meer van een jeukende hoofdhuid. Ik ben dan ook zeer blij met het resultaat.

De haarzeep van Nuts of Nature is een hand gemaakt product zonder chemische toevoegingen.

https://geenparfum.nl/product/nuts-of-nature-wasnootzeep-3-in-1/

De waardering van geenparfum.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 136 reviews.